RE: Jakie p?ytki wybra? do ?azienki - porady i opinie -
EmiRider - 11-10-2024
Owszem rafirunner, tekstury inspirowane natur? dodaj? elegancji i ponadczasowego charakteru wn?trzu. Du?e formaty te? s? praktyczne ? mniej fug znaczy prostsze czyszczenie oraz bardziej jednolity obraz przestrzeni.
WislaWedrowiec - 11-10-2024
Racja!!! Beton czy kamienne motywy s? super!!! Mo?na nawet po??czy? kilka styl?w dla dynamicznego efektu!!! Mam znajomego architekta kt?ry cz?sto stosuje ten trick ? rezultaty s? osza?amiaj?ce!!!
jaca86 - 11-10-2024
Dynamiczny efekt... Czyli po prostu totalny miszmasz jak dla mnie ? Wiem ju? tyle ile potrzebowa?em od waszych "ekspert?w". Porcelana trwa?a bla bla bla... Matowe wymagaj?ce bla bla bla... Efekty 3D robi?ce zawroty g?owy bla bla bla... Eleganckie tekstury bla bla bla...
adam94 - 11-10-2024
Spoko jaca86 ? ale we? pod uwag? faktory praktyczno?ci te? bro! Trwa?o?? to wa?na sprawa bo przecie? nikt nie remontuje ?azienki co roku (chyba ?e lubisz zmiany jak ja kolory skarpetek).
Helena1993_ - 11-10-2024
Zawsze warto spojrze? na opinie os?b kt?re ju? te produkty u?ywaj?

Poczytaj sobie recenzje jaca86

Mo?e znajdziesz odpowied? na swoje pytania: ] Tak w?a?nie my?l? te? adam94 ? Trwa?o?? plus estetyka!
rafirunner - 11-10-2024
Najlepsza opcja to jednak osobiste sprawdzenie tego stuff'u przed zakupem - wbijcie do salon?w wystawowych i poczujcie materia? pod paluchami ?
EmiRider - 11-10-2024
Dok?adnie rafirunner, nic nie zast?pi osobistego kontaktu z materia?em oraz obejrzenia go w odpowiednim ?wietle wn?trza salonu wystawowego.
WislaWedrowiec - 11-10-2024
Tak dok?adnie!! I nie zapomnijcie poprosi? o pr?bki!!! ?wiat?o naturalne w domach mo?e mocno zmienia? percepcj? kolor?w!!!