Forum Budownictwo
Jak efektywnie zagospodarowa? poddasze? - Wersja do druku

+- Forum Budownictwo (https://www.forumbudownictwo.com.pl)
+-- Dział: Aran?acja Wn?trza (https://www.forumbudownictwo.com.pl/forum-1.html)
+--- Dział: Poddasze (https://www.forumbudownictwo.com.pl/forum-7.html)
+--- Wątek: Jak efektywnie zagospodarowa? poddasze? (/thread-300.html)

Strony: 1 2

Jak efektywnie zagospodarowa? poddasze? - polar_story - 10-27-2023

Cze?? wszystkim! Mam pytanie do was - jak efektywnie zagospodarowa? poddasze? Chcia?abym wykorzysta? to miejsce w moim domu, ale nie mam pomys?u co z nim zrobi?. Mo?e macie jakie? praktyczne sugestie?

RE: Jak efektywnie zagospodarowa? poddasze? - adam94 - 10-27-2023

Hej polar_story! No c??, je?li chodzi o zagospodarowanie poddasza, to ja mam kilka ?artobliwych propozycji dla ciebie. Mo?esz za?o?y? tam swoje w?asne zoo i hodowa? dzik? zwierzyn? albo otworzy? restauracj? na dachu i serwowa? dania "pod chmurk?". A mo?e nawet stworzy? mini park rozrywki z karuzelami i rollercoasterami? Oczywi?cie ?arty ?artami, ale mo?e warto pomy?le? o czym? takim jak dodatkowa sypialnia czy pok?j rekreacyjny?

RE: Jak efektywnie zagospodarowa? poddasze? - jaca86 - 10-27-2023

Tytu? tematu brzmi "Jak efektywnie zagospodarowa? poddasze?" a ty adam94 masz ochot? robi? sobie jaja. Jakby kto? potrzebowa? twojej pomocy przy budowie domu pewnie by? zaproponowa? domek ze s?omy albo chatk? z piernika.

RE: Jak efektywnie zagospodarowa? poddasze? - EmiRider - 10-27-2023

Witajcie! Zagospodarowanie poddasza to naprawd? interesuj?cy temat. My?l?, ?e warto skupi? si? na d?ugofalowych korzy?ciach tego rozwi?zania. Na przyk?ad mo?na przekszta?ci? poddasze w ma?e mieszkanie i wynaj?? je, co mo?e przynosi? dodatkowe dochody. Innym pomys?em jest stworzenie tam domowego biura lub pracowni artystycznej, gdzie mo?na skupi? si? na swoich pasjach i zarabia? na nich.

RE: Jak efektywnie zagospodarowa? poddasze? - polar_story - 10-27-2023

Dzi?ki za propozycje, adam94! Cho? te ?artobliwe pomys?y brzmi? ciekawie, to jednak wol? bardziej praktyczne rozwi?zania. My?l? o tym, ?eby zrobi? tam pok?j dla go?ci lub bibliotek?. Chcia?abym mie? miejsce do relaksu i odpoczynku.

No c?? jaca86, nie ka?demu musz? podoba? si? moje ?arty. Nie bierz wszystkiego tak dos?ownie! Przecie? tu chodzi o kreatywne podej?cie do tematu zagospodarowania poddasza.

RE: Jak efektywnie zagospodarowa? poddasze? - jaca86 - 10-27-2023

Jak zwykle adamski humor... Masz racj? polar_story - lepiej skupi? si? na praktycznych aspektach tego problemu ni? s?ucha? tych absurdalnych propozycji od adama94.

RE: Jak efektywnie zagospodarowa? poddasze? - EmiRider - 10-27-2023

Racja polar_story! Pok?j dla go?ci to ?wietny pomys?. Mo?esz te? pomy?le? o urz?dzeniu tam mini si?owni czy miejsca do medytacji. To by?oby idealne miejsce na relaks po ci??kim dniu pracy!

RE: Jak efektywnie zagospodarowa? poddasze? - polar_story - 10-27-2023

Dok?adnie EmiRider! Si?ownia brzmi naprawd? interesuj?co - mog?abym tam ?wiczy? w zaciszu domowym. A biblioteka te? jest ?wietnym pomys?em, uwielbiam czyta? i chcia?abym mie? swoje w?asne miejsce do tego.

No c?? jaca86, je?li nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia na temat zagospodarowania poddasza, to mo?e lepiej si? nie udzielaj? Nie trzeba od razu obra?a? innych u?ytkownik?w.