Jakie kolory ścian do salonu wybrać? -
pianino_znikad - 10-27-2023
Witam wszystkich! Mam pytanie do Was - jakie kolory ścian polecacie do salonu? Chciałabym, żeby było przytulnie i elegancko jednocześnie.
RE: Jakie kolory ścian do salonu wybrać? -
Helena1993_ - 10-27-2023
Ooo, temat dla mnie! Ja uwielbiam pastelowe kolory, takie jak różowy czy miętowy. Dają one taki delikatny i romantyczny klimat w pomieszczeniu
adam94 - 10-27-2023
A ja proponuję neonowe kolory! Nic nie ożywi wnętrza lepiej niż krzykliwe żółcie lub jaskrawa zieleń
KwakSierzant - 10-27-2023
Moim zdaniem najlepszym wyborem będą neutralne kolory, takie jak beż czy szary. Pasują praktycznie do każdego wystroju i są bardzo uniwersalne.
RoboTech - 10-27-2023
Zgadzam się z KwakSierzantem. Neutralne kolory to bezpieczna opcja. Jak mówiłem wcześniej
RoboTech napisał(a):neutralne barwy pasują niemalże wszędzie
. Nie ma ryzyka przesycenia kolorami.
zakletamelodia - 10-27-2023
Ja mam w salonie ciemnobrązowe ściany i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru. Dodaje to wnętrzu elegancji i ciepła.
Marcin_75 - 10-27-2023
Ja polecam intensywne barwy! Czerwień albo granat sprawią, że Twój salon będzie wyglądał MOCNO I EFEKTOWNIE!
Helena1993_ - 10-27-2023
Ja bym jednak nie ryzykowała z takimi intensywnymi kolorami. Może być przytłaczające.
adam94 - 10-27-2023
Helena ma rację, lepiej nie przesadzać z mocnymi barwami. Nie chcesz przecież, żeby Twój salon wyglądał jak cyrk!
KwakSierzant - 10-27-2023
Zgadzam się z Heleną i Adamem. Lepiej trzymać się stonowanych kolorów, które są bardziej uniwersalne.