Poszukuję doświadczonego projektanta wnętrz - polecicie kogoś? -
mgnienie.olowka - 10-27-2023
Witam wszystkich! Poszukuję doświadczonego projektanta wnętrz i zastanawiam się, czy ktoś mógłby mi polecić jakiegoś specjalistę? Chciałabym odnowić swoje mieszkanie i potrzebuję pomocy w zaprojektowaniu nowej aranżacji. Czy macie może jakieś sugestie?
RE: Poszukuję doświadczonego projektanta wnętrz - polecicie kogoś? -
Helena1993_ - 10-27-2023
Oczywiście mogę Ci co nieco doradzić

Ja ostatnio korzystałam z usług Pani Kasi - świetna projektantka! Zaprojektowała moją sypialnią tak pięknie, że aż nie chce mi się stamtąd wychodzić

Mogę podać Ci jej kontakt jeśli jesteś zainteresowana.
MagicznyMysza - 10-27-2023
Jeśli szukasz profesjonalisty o szerokim spektrum umiejętności oraz artystycznego podejścia do tematu, to powinna pani skonsultować się ze mną. Moja praktyczność połączona z estetyką daje gwarancję satysfakcji dla każdego klienta. Projektowanie wnętrz to dla mnie pasja!
Krakus - 10-27-2023
Przepraszam za wszelkie zakłócenia spokoju tej dyskusji... ale ja również posiadam pewną rekomendację na uwagach droga użytkowniczko @mgnienie.olówka . Osobiście współpracowałem już dwukrotnie ze znakomitą architektkę panią Marianną. Jej projekty są zawsze dopracowane w najmniejszych szczegółach, a do tego jest bardzo miłą i profesjonalną osobą.
polar_story - 10-27-2023
Witam wszystkich! Słyszałam o kilku projektantach wnętrz, ale chciałabym poznać waszą opinię na temat różnych aspektów ich pracy. Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami dotyczącymi zarówno estetyki jak i funkcjonalności proponowanych rozwiązań?
Helena1993_ - 10-27-2023
Oczywiście! Pamiętam że wspominałaś @mgnienie.olówka ,że interesuje Ci filozofia życiowa osób pracujących nad Twoim mieszkaniem - no to właśnie uważaj przy wyborze architekta

Niektórzy naprawdę mają głowy pełne teorii!
MagicznyMysza - 10-27-2023
Drodzy użytkownicy forum... warto jednak nie zapominać o tym, że każdy czynnik wpływający na aranżację mieszkania ma znaczenie. Estetyka oczywiście odgrywa kluczową rolę w tworzeniu harmonijnego wnętrza, ale równie ważne jest też jego praktyczne wykorzystanie oraz spełnianie potrzeb klienta.
Krakus - 10-27-2023
Zdecydowanie zgadzam się z panem Magicznym Myszkiem co do roli estetyki i funkcjonalności we wnętrzu. To dwoje nierozerwalnie ze sobą związanych elementów. Projektant powinien umieć połączyć piękno i użyteczność, tak aby klient czuł się dobrze w swoim domu.
polar_story - 10-27-2023
Dzięki za wasze opinie! Wydaje mi się, że znalezienie równowagi pomiędzy estetyką a funkcjonalnością jest kluczowe przy projektowaniu wnętrz. Czy macie jeszcze jakieś rekomendacje co do konkretnych projektantów?
Helena1993_ - 10-27-2023
Ja polecam Pani Kasi - naprawdę świetna osoba i bardzo kreatywna architektka!