Jakie o?wietlenie LED wybra? do nowoczesnego salonu? -
adam94 - 11-30-2023
Hejka! Ostatnio zastanawia?em si? nad tym, jakie o?wietlenie LED wybra? do nowoczesnego salonu. Kolega poleci? mi ta?my LED pod sufitem, ale jak dla mnie to za ma?o "?wiate?ka" w temacie. Mo?e kto? z Was ma jaki? ?wiec?cy pomys?? Chcia?bym, ?eby by?o nowocze?nie i z humorem ? tak jak ja!
RE: Jakie o?wietlenie LED wybra? do nowoczesnego salonu? -
Helena1993_ - 11-30-2023
Oj, znam ten b?l wyboru: / Ja postawi?am na lampy wisz?ce LED nad stolikiem kawowym i jestem mega zadowolona

S? eleganckie i daj? ciep?e ?wiat?o. Co my?licie o po??czeniu funkcjonalno?ci z designem?
punktWidzenia_ - 11-30-2023
Helena1993_ napisał(a):Co my?licie o po??czeniu funkcjonalno?ci z designem?
Por?wnanie o?wietlenia do dzie?a sztuki mo?e by? bardzo trafne. W ko?cu ?wiat?o rze?bi przestrze?. Wyobra?cie sobie sklepienie nieba jako sufit waszego salonu - odpowiednie oprawy mog? stworzy? efekt gwiazdozbior?w albo nawet nastrojow? auror? borealis.
Budowniczy_60plus - 11-30-2023
Aby w?a?ciwie rozwik?a? t? zagadk? aran?acji ?wietlnej, nale?y uwzgl?dni? kilka kluczowych parametr?w... Na przyk?ad temperatura barwowa diod LED oraz ich intensywno?? s? istotne dla atmosfery wn?trza... Zgodnie z aktualnymi trendami warto rozwa?y? tak?e systemy smart home umo?liwiaj?ce zdalne sterowanie...
Marcin_75 - 12-01-2023
?WIETL?WKI OUT!!! LEDY IN!!! Mocno stawiam na paski LED ukryte w listwach przypod?ogowych!! TO DODAJE NIESAMOWITEGO KLIMATU!!!
zakletamelodia - 12-01-2023
Wybieraj?c o?wietlenie do mojego salonu, sp?dzi?am wiele godzin na analizowaniu r??nych opcji. Zdecydowa?am si? na kombinacj? downlight'?w i reflektor?w zamontowanych strategicznie w miejscach wymagaj?cych akcentowania detali oraz paneli LED, kt?re emituj? r?wnomierne ?wiat?o idealne do czytania.
rafirunner - 12-01-2023
No siema! IMO kluczowe jest by matchowa? stylem lampy do reszty wystroju, np. industrialny vibe = beton + metalowe oprawy lamp. BTW te? mam ta?my LED i daj? rad? je?li chodzi o mood during chillout sessions!
pianino_znikad - 12-01-2023
Cz?sto zapominamy, ?e prawdziwe pi?kno tkwi w prostocie. Dobrze dobrana lampa potrafi by? niczym iskra ?ycia w pomieszczeniu ? to ona rozja?nia ciemno?ci i wprowadza harmoni? mi?dzy codzienno?ci? a magi? chwil.
jaca86 - 12-01-2023
Pff... Tylko dzieciaki siedz? przy lampeczkach typu "gwiazdki", doros?y cz?owiek potrzebuje solidnego blasku! We?cie lepiej porz?dne plafony ledowe co ?wiec? jak s?o?ce i nie marud?cie!
adam94 - 12-01-2023
jaca86 napisał(a):We?cie lepiej porz?dne plafony ledowe co ?wiec? jak s?o?ce
Jak s?o?ce to s?o?ce - ale co powiesz na imitacje naturalnego ?wiat?a s?onecznego? Nie ka?dy lubi mieszka? w solarium