Zmiany w projekcie domu - kiedy warto je wprowadzać?

Wyobraźcie sobie piękną parcelę o wschodzie słońca, gdzie delikatne promienie wpadają przez liście drzew i tworzą mozaikę światła na jeszcze niepostawionych ścianach domu marzeń. To tam właśnie rozpoczęła się moja przygoda z projektowaniem własnego gniazdka. Wszystko szło jak z płatka, aż do momentu, gdy ujrzałem ten nieszczęsny artykuł o nowoczesnych technologiach w budownictwie i uświadomiłem sobie, że mój projekt wymaga renowacji jeszcze przed pierwszym wbiciem łopaty w ziemię. Pomyślałem sobie - teraz albo nigdy! Warto robić zmiany w projekcie kiedy czujemy, że coś nas gryzie i nie daje spokoju. Kiedy technologia poszła naprzód, a my stoimy w miejscu ze starym rysunkiem. Nie ma sensu żałować po fakcie – lepiej zapobiec niż leczyć architektoniczne niedociągnięcia.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Zmiany w projekcie domu - kiedy warto je wprowadzać? - przez Krakus - 11-18-2024, 01:06 AM
RE: Zmiany w projekcie domu - kiedy warto je wprowadzać? - przez peter2k - 11-18-2024, 02:16 AM
RE: Zmiany w projekcie domu - kiedy warto je wprowadzać? - przez TechnoMistrz - 11-18-2024, 09:05 AM
RE: Zmiany w projekcie domu - kiedy warto je wprowadzać? - przez RoboTech - 11-18-2024, 10:05 AM
RE: Zmiany w projekcie domu - kiedy warto je wprowadzać? - przez Marcin_75 - 11-18-2024, 10:37 AM
RE: Zmiany w projekcie domu - kiedy warto je wprowadzać? - przez polar_story - 11-18-2024, 10:57 AM
RE: Zmiany w projekcie domu - kiedy warto je wprowadzać? - przez jaca86 - 11-18-2024, 11:03 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości