Poszukuję solidnego wykonawcy budowlanego!

Witam wszystkich!

Poszukuję solidnego wykonawcy budowlanego do realizacji mojego projektu domu. Szukam kogoś, kto ma doświadczenie w budowie domów jednorodzinnych i jest w stanie sprostać wymaganiom technicznym oraz estetycznym.

Mój projekt obejmuje budowę domu o powierzchni około 150m2, na działce o powierzchni 1000m2. Planuję wybudować dom w technologii tradycyjnej, z cegły lub bloczków betonowych. Ważne jest dla mnie, aby budynek był solidnie wykonany, trwały i energooszczędny.

Szukam wykonawcy, który dysponuje niezbędnymi uprawnieniami oraz posiada referencje potwierdzające jego umiejętności. Oczekuję również profesjonalnego podejścia do pracy oraz terminowego wykonania zleconych prac.

Bardzo proszę o polecenie mi sprawdzonego wykonawcy lub podzielenie się swoimi doświadczeniami z innymi firmami budowlanymi. Będę wdzięczny za wszelkie informacje i rady.

Dziękuję z góry i pozdrawiam serdecznie!
[Twoje imię]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Poszukuję solidnego wykonawcy budowlanego! - przez Helena1993_ - 10-05-2023, 10:51 AM
RE: Poszukuję solidnego wykonawcy budowlanego! - przez Marcin_75 - 10-05-2023, 10:19 PM
RE: Poszukuję solidnego wykonawcy budowlanego! - przez Helena1993_ - 10-06-2023, 05:57 AM
RE: Poszukuję solidnego wykonawcy budowlanego! - przez MagicznyMysza - 10-06-2023, 07:32 AM
RE: Poszukuję solidnego wykonawcy budowlanego! - przez Helena1993_ - 10-07-2023, 12:34 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości