Jak urz?dzi? funkcjonaln? pralni? w domu jednorodzinnym?

Cze?? wszystkim! Zastanawiam si?, jak zaprojektowa? pralni? w moim domu jednorodzinnym tak, aby by?a nie tylko estetyczna, ale przede wszystkim funkcjonalna. Mam do dyspozycji ma?e pomieszczenie obok kuchni i zale?y mi na tym, aby wykorzysta? t? przestrze? jak najbardziej efektywnie. Czy kto? m?g?by podzieli? si? swoimi pomys?ami lub do?wiadczeniem? Interesuj? mnie szczeg?lnie rozwi?zania dotycz?ce rozmieszczenia sprz?t?w (pralka, suszarka), a tak?e miejsca na przechowywanie detergent?w i innych niezb?dnych rzeczy. Czy warto jest zainwestowa? w meble na wymiar czy mo?e s? dost?pne gotowe zestawy mebli idealne do takich ma?ych pomieszcze?? Ka?da sugestia b?dzie dla mnie cenna!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Jak urz?dzi? funkcjonaln? pralni? w domu jednorodzinnym? - przez RoboTech - 10-10-2023, 05:42 PM
RE: Jak urz?dzi? funkcjonaln? pralni? w domu jednorodzinnym? - przez Budowniczy_60plus - 10-11-2023, 04:35 AM
RE: Jak urz?dzi? funkcjonaln? pralni? w domu jednorodzinnym? - przez jaca86 - 10-11-2023, 04:36 AM
RE: Jak urz?dzi? funkcjonaln? pralni? w domu jednorodzinnym? - przez WislaWedrowiec - 10-11-2023, 04:41 AM
RE: Jak urz?dzi? funkcjonaln? pralni? w domu jednorodzinnym? - przez RoboTech - 10-11-2023, 04:46 AM
RE: Jak urz?dzi? funkcjonaln? pralni? w domu jednorodzinnym? - przez mgnienie.olowka - 10-11-2023, 04:51 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości