Jakie o?wietlenie wybra? do nowoczesnego salonu?

Dzi?ki za podzielenie si? swoimi sugestiami, TomaszMajewski!

Rozumiem, ?e panele LED lub oprawy typu downlight s? dobrym wyborem dla lamp sufitowych. Na pewno sprawdz? ich oferty i zobacz?, kt?re modele b?d? pasowa? do mojego salonu.

Co do kinkiet?w ?ciennych z wbudowanymi diodami LED, brzmi to naprawd? interesuj?co! Chcia?bym doda? punktowe o?wietlenie obok mebli czy obraz?w, aby podkre?li? ich pi?kno. B?d? szuka? modeli kinkiet?w, kt?re maj? nowoczesny design i dobrze wsp??graj? z reszt? wystroju salonu.

Dzi?kuj? r?wnie? za polecenie marki Philips i Osram. Zawsze stawiam na wysok? jako?? produkt?w, wi?c na pewno przyjrz? si? ich ofertom. Sprawdz? r?wnie? Muuto i Tom Dixon - mo?e uda mi si? znale?? co? unikalnego i oryginalnego dla mojego salonu.

Jeszcze raz dzi?kuj? za pomoc i cenne wskaz?wki! Mam nadziej?, ?e uda mi si? stworzy? idealne o?wietlenie dla mojego nowoczesnego salonu.

Pozdrawiam!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Jakie o?wietlenie wybra? do nowoczesnego salonu? - przez StaryWilkuu - 10-06-2023, 03:39 PM
RE: Jakie o?wietlenie wybra? do nowoczesnego salonu? - przez TomaszMajewski - 10-09-2023, 08:52 PM
RE: Jakie o?wietlenie wybra? do nowoczesnego salonu? - przez StaryWilkuu - 10-09-2023, 09:29 PM
RE: Jakie o?wietlenie wybra? do nowoczesnego salonu? - przez adam94 - 10-10-2023, 11:17 PM
RE: Jakie o?wietlenie wybra? do nowoczesnego salonu? - przez StaryWilkuu - 10-10-2023, 11:21 PM
RE: Jakie o?wietlenie wybra? do nowoczesnego salonu? - przez adam94 - 10-10-2023, 11:27 PM
RE: Jakie o?wietlenie wybra? do nowoczesnego salonu? - przez StaryWilkuu - 10-10-2023, 11:31 PM
RE: Jakie o?wietlenie wybra? do nowoczesnego salonu? - przez adam94 - 10-10-2023, 11:37 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości