Jakie są najlepsze systemy zarządzania inteligentnym oświetleniem w 2023 roku?

Pamiętam jak kilka lat temu zamontowałam pierwsze inteligentne żarówki w moim mieszkaniu... to była rewolucja! Długie wieczory spędzone na eksperymentowaniu z kolorami i intensywnością światła dały mi zupełnie nowe spojrzenie na otaczającą przestrzeń mieszkalną. Jednak dopiero kiedy poznałam system IKEA TRÅDFRI, poczułam że znalazłam rozwiązanie idealnie odpowiadające potrzebom mojej rodziny. Prostota konfiguracji oraz przystępna cena sprawiły, że szybko stało się to centrum naszego domowego ekosystemu smart home. Zaintrygowała mnie jednak propozycja peter2k dotycząca Casambi - brzmi jak kolejny krok ewolucji w tej dziedzinie! Może pora znów wprowadzić trochę świeżości do moich domowych rozwiązań...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Jakie są najlepsze systemy zarządzania inteligentnym oświetleniem w 2023 roku? - przez RoboTech - 01-24-2024, 10:33 AM
RE: Jakie są najlepsze systemy zarządzania inteligentnym oświetleniem w 2023 roku? - przez peter2k - 01-24-2024, 01:05 PM
RE: Jakie są najlepsze systemy zarządzania inteligentnym oświetleniem w 2023 roku? - przez WislaWedrowiec - 01-24-2024, 01:39 PM
RE: Jakie są najlepsze systemy zarządzania inteligentnym oświetleniem w 2023 roku? - przez zakletamelodia - 01-24-2024, 03:56 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości