Jak efektywnie zagospodarować przestrzeń w spiżarni?
#3

vvividvvenom napisał(a):Czytałam ostatnio o metodach "first in, first out"...
To prawda! Metoda "first in, first out" - zwana też FIFO - jest bardzo efektywna w zarządzaniu zapasami i uniknięciu marnotrawstwa żywności. Moim zdaniem kluczowe są tutaj etykiety z datami zakupu czy terminami przydatności do spożycia oraz przejrzyste rozmieszczenie produktów na półkach. Dodatkowo warto wspomnieć o pionowych organizerach – idealnych do przechowywania warzyw czy puszek.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Jak efektywnie zagospodarować przestrzeń w spiżarni? - przez Budowniczy_60plus - 02-18-2024, 08:56 AM
RE: Jak efektywnie zagospodarować przestrzeń w spiżarni? - przez vvividvvenom - 02-18-2024, 09:11 AM
RE: Jak efektywnie zagospodarować przestrzeń w spiżarni? - przez StaryKowal - 02-18-2024, 09:44 AM
RE: Jak efektywnie zagospodarować przestrzeń w spiżarni? - przez TechnoMistrz - 02-18-2024, 09:55 AM
RE: Jak efektywnie zagospodarować przestrzeń w spiżarni? - przez TomaszMajewski - 02-18-2024, 10:03 AM

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości