Adaptacja poddasza - jakie zmiany w projekcie domu?

Pamiętam pewien ciepły letni dzień, kiedy pierwszy raz stanąłem przed starą drewnianą drabiną prowadzącą na poddasze mojego nowo zakupionego domu. Było tam duszno i ciemno, ale widziałem możliwości. Wyobraziłem sobie przestronne wnętrze otoczone jasnymi ścianami i oknami dachowymi wpuszczającymi tyle światła słonecznego, ile tylko dusza zapragnie. Transformacja tej opuszczonej przestrzeni wymagała jednak nie tylko pracy fizycznej, ale także dużej dawki kreatywności przy planowaniu rozmieszczenia ścian działowych oraz dopasowaniu instalacji elektrycznych do skośnych powierzchni dachu.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Adaptacja poddasza - jakie zmiany w projekcie domu? - przez jaca86 - 06-25-2024, 06:32 PM
RE: Adaptacja poddasza - jakie zmiany w projekcie domu? - przez pianino_znikad - 06-25-2024, 08:13 PM
RE: Adaptacja poddasza - jakie zmiany w projekcie domu? - przez vvividvvenom - 06-25-2024, 08:48 PM
RE: Adaptacja poddasza - jakie zmiany w projekcie domu? - przez peter2k - 06-25-2024, 09:48 PM
RE: Adaptacja poddasza - jakie zmiany w projekcie domu? - przez TomaszMajewski - 06-25-2024, 10:48 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości