Izolacja akustyczna pokoju muzycznego - porady

Marcin_75 napisał(a):NAJWA?NIEJSZE to dobrej jako?ci materia?y izolacyjne; Pianki akustyczne to DOBRY start!
Zdecydowanie dobrze trafione por?wnanie Marcin - te wysokie tony czasem potrafi? by? tak ostre jak szpilki wi?c wa?na b?dzie pianka stopuj?ca je nim przebij? spok?j s?siedztwa! Co do niskich ton?w - poruszasz bardzo istotn? kwesti? membran basowych - tak jak basista trzyma rytm ca?ej melodii tak te elementy b?d? musia? trzyma? fundament mojej izolacji.
pianino_znikad napisał(a):Zgoda jest pocz?tkiem harmonii
Sama esencja tego co pr?bujesz przekaza? pianino_znikad znajduje rezonans r?wnie? u mnie gdy my?l? o ca?ej tej uk?adance materialno-d?wi?kowej kt?r? planuje pouk?adac w tej mojej ma?e?kiej sali koncertowej.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Izolacja akustyczna pokoju muzycznego - porady - przez punktWidzenia_ - 07-13-2024, 05:59 PM
RE: Izolacja akustyczna pokoju muzycznego - porady - przez Marcin_75 - 07-13-2024, 08:23 PM
RE: Izolacja akustyczna pokoju muzycznego - porady - przez pianino_znikad - 07-13-2024, 09:02 PM
RE: Izolacja akustyczna pokoju muzycznego - porady - przez ?wiat?owstr?t - 07-13-2024, 10:40 PM
RE: Izolacja akustyczna pokoju muzycznego - porady - przez mgnienie.olowka - 07-13-2024, 11:30 PM
RE: Izolacja akustyczna pokoju muzycznego - porady - przez punktWidzenia_ - 07-14-2024, 12:10 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości