Jak urządzić pokój dla dwóch dzieci?

Cześć wszystkim! Mam pytanie do was - jak urządzić pokój dla dwóch dzieci? Moje dzieci mają 5 i 8 lat i chciałabym, żeby miały swoją przestrzeń, ale nie wiem jak to zorganizować. Jakie macie pomysły?
Odpowiedz

Mniej mebli, więcej miejsca. Łóżka piętrowe są dobrym rozwiązaniem.
Odpowiedz

Zgadzam się z KwakSierzantem. Łóżka piętrowe pozwolą zaoszczędzić miejsce na podłodze. Ważne jest też stworzenie osobistych kącików dla każdego dziecka.
Odpowiedz

@EmiRider Co do łóżek piętrowych, warto pamiętać o bezpieczeństwie. Upewnij się, że schody są stabilne i dobrze osadzone w konstrukcji łóżka.
Odpowiedz

No jasne! Bezpieczeństwo najważniejsze! A co powiesz na biurko wielofunkcyjne? Może być jedno biurko dla obu dzieci - mogą je dzielić!
Odpowiedz

Biurko wielofunkcyjne to świetny pomysł!!! Dzieci będą mogły razem robić lekcje czy rysować! To będzie super!!!
Odpowiedz

Fajny pomysł z tym biurkiem wielofunkcyjnym! Będzie zachowany porządek w pokoju i nie będzie tyle mebli. A co myślicie o kolorach ścian? Jakie kolory byście proponowali?
Odpowiedz

Jasne kolory sprawią, że pokój będzie wydawał się większy.
Odpowiedz

Ja polecam pastelowe kolory - są delikatne i kojące dla oczu.
Odpowiedz

Zgadzam się z pianino_znikad. Pastelowe kolory będą idealne dla dzieci, stworzą przyjemną atmosferę w pokoju.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości