Liczba postów: 501
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Mam pytanie do was - jak urz?dzi? pok?j dla dw?ch dzieci? Moje dzieci maj? 5 i 8 lat i chcia?abym, ?eby mia?y swoj? przestrze?, ale nie wiem jak to zorganizowa?. Jakie macie pomys?y?
Liczba postów: 476
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Mniej mebli, wi?cej miejsca. ???ka pi?trowe s? dobrym rozwi?zaniem.
Liczba postów: 422
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
Zgadzam si? z KwakSierzantem. ???ka pi?trowe pozwol? zaoszcz?dzi? miejsce na pod?odze. Wa?ne jest te? stworzenie osobistych k?cik?w dla ka?dego dziecka.
Liczba postów: 573
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
@EmiRider Co do ???ek pi?trowych, warto pami?ta? o bezpiecze?stwie. Upewnij si?, ?e schody s? stabilne i dobrze osadzone w konstrukcji ???ka.
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
No jasne! Bezpiecze?stwo najwa?niejsze! A co powiesz na biurko wielofunkcyjne? Mo?e by? jedno biurko dla obu dzieci - mog? je dzieli?!
Liczba postów: 605
Reputacja:
0
Biurko wielofunkcyjne to ?wietny pomys?!!! Dzieci b?d? mog?y razem robi? lekcje czy rysowa?! To b?dzie super!!!
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Fajny pomys? z tym biurkiem wielofunkcyjnym! B?dzie zachowany porz?dek w pokoju i nie b?dzie tyle mebli. A co my?licie o kolorach ?cian? Jakie kolory by?cie proponowali?
Liczba postów: 476
Reputacja:
0
Jasne kolory sprawi?, ?e pok?j b?dzie wydawa? si? wi?kszy.
Liczba postów: 422
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
Ja polecam pastelowe kolory - s? delikatne i koj?ce dla oczu.
Liczba postów: 573
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Zgadzam si? z pianino_znikad. Pastelowe kolory b?d? idealne dla dzieci, stworz? przyjemn? atmosfer? w pokoju.