Liczba postów: 482
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Mam pytanie do Was - jakie oświetlenie polecacie do nowoczesnego salonu? Chciałbym, żeby było ono stylowe i funkcjonalne! Może macie jakieś ciekawe pomysły?!
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Cześć Marcin_75! Ja osobiście polecam LED-owe oświetlenie. Jest energooszczędne, a jednocześnie daje dużo światła. Można je zamontować w różnych miejscach - na suficie, pod szafkami czy nawet na ścianach. I co najważniejsze, można regulować jego intensywność!
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Hej Marcin_75 i StaryWilkuu! A ja proponuję lampy wiszące z abażurami w modnym kształcie i kolorze. To dodatek dekoracyjny, który nadaje wnętrzu charakteru. Można wybrać abażury w różnych wzorach i materiałach - od delikatnej tkaniny po metal czy drewno.
Liczba postów: 337
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Dzień dobry wszystkim! Wydaje mi się, że idealnym rozwiązaniem dla nowoczesnego salonu mogą być taśmy LED umieszczone za telewizorem lub pod meblami. Taki efektowny detal sprawi, że przestrzeń nabierze niepowtarzalnego uroku. To tak jakby telewizor był otoczony blaskiem gwiazd!
Reputacja:
0
Wow punktWidzenia_, to brzmi naprawdę interesująco! Mogę sobie wyobrazić, jak pięknie to będzie wyglądać w moim salonie. Na pewno sprawię sobie taką taśmę LED!
Reputacja:
0
No właśnie Marcin_75, ja też myślę że taśmy LED są świetnym pomysłem. Są bardzo elastyczne i można je łatwo dopasować do różnych kształtów i powierzchni. A co najważniejsze, dają przyjemne i delikatne światło.
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Ja również jestem za taśmami LED! Można nimi podkreślić nie tylko telewizor czy meble, ale także inne elementy wystroju - na przykład półki z książkami czy obrazy na ścianach. To taki subtelny akcent, który nadaje wnętrzu nowoczesności.
Liczba postów: 337
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Dokładnie Helena1993_! Taśmy LED to taka mała rzecz, a potrafi zdziałać cuda w aranżacji wnętrza. To jakby dodatek do stylowej sukienki - może być prosty lub bardziej efektowny, ale zawsze przyciąga uwagę i nadaje charakteru całej stylizacji.
Reputacja:
0
Dzięki wszystkim za cenne rady! Jestem teraz jeszcze bardziej przekonany do zakupu taśmy LED do swojego salonu. Będzie to idealne oświetlenie dla mnie - zarówno funkcjonalne jak i designerskie!
Reputacja:
0
Nie ma sprawy Marcin_75! Cieszę się, że mogłem pomóc. Taśmy LED na pewno będą świetnym dodatkiem do Twojego salonu. Będziesz zadowolony z efektów!