Liczba postów: 546
Liczba wątków: 58
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Dzisiaj chcia?bym porozmawia? o kolorach ?cian do salonu. Co my?licie, jaki kolor najlepiej pasuje do tego pomieszczenia?
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Cze?? adam94! Je?li pytasz mnie o zdanie, to uwa?am, ?e jasne kolory s? idealne do salonu. Jasny b??kit lub delikatna ???? mog? doda? przestrzeni i ?wie?o?ci.
Liczba postów: 583
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Hej wszystkim! Ja osobi?cie preferuj? pastelowe kolory w salonie. R??owy czy mi?towy wydaj? si? by? bardzo przyjemne dla oka i nadaj? wn?trzu lekko?ci.
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
No ja tam wol? bardziej stonowane barwy. Szaro?? albo be?e sprawdzaj? si? zawsze!
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Ooo StaryWilkuu, jak ty nudno brzmisz! Nie masz odrobin? fantazji? Salon powinien by? pe?en energii i ?ycia! Ja proponuj? neonow? ziele? albo fiolet - taka eksplozja kolor?w!
Liczba postów: 422
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
Zgadzam si? z TechnoMistrzem co do energii w salonie, ale mo?e jednak niekoniecznie neonowa ziele?... Moim zdaniem czerwony jest doskona?y na jednej ze ?cian - dodaje charakteru i pasji.
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
?wiat?owstr?t, serio? To ma wygl?da? jak cyrkowy namiot! Lepiej zostawmy to profesjonalistom, kt?rzy wiedz? co robi?.
Liczba postów: 573
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Ja mam do?wiadczenie w temacie. W salonie warto pami?ta? o tym, ?e ciemniejsze kolory mog? pom?c stworzy? przytuln? atmosfer?. Na przyk?ad granatowa ?ciana mo?e doda? elegancji.
Liczba postów: 381
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Ooo tak, StaryKowal! Mam u siebie w salonie ciemnozielone ?ciany i musz? powiedzie?, ?e tworz? one naprawd? spokojny nastr?j. Idealne miejsce do relaksu!
Liczba postów: 546
Liczba wątków: 58
Reputacja:
0
Dzi?kuj? wszystkim za wasze opinie! Wydaje si? by? wiele r??nych pomys??w na kolory ?cian do salonu. Teraz tylko trzeba podj?? decyzj?!