Liczba postów: 418
Liczba wątków: 45
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Dzisiaj chciałbym porozmawiać o kolorach ścian do salonu. Co myślicie, jaki kolor najlepiej pasuje do tego pomieszczenia?
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Cześć adam94! Jeśli pytasz mnie o zdanie, to uważam, że jasne kolory są idealne do salonu. Jasny błękit lub delikatna żółć mogą dodać przestrzeni i świeżości.
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Hej wszystkim! Ja osobiście preferuję pastelowe kolory w salonie. Różowy czy miętowy wydają się być bardzo przyjemne dla oka i nadają wnętrzu lekkości.
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
No ja tam wolę bardziej stonowane barwy. Szarość albo beże sprawdzają się zawsze!
Liczba postów: 346
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Ooo StaryWilkuu, jak ty nudno brzmisz! Nie masz odrobinę fantazji? Salon powinien być pełen energii i życia! Ja proponuję neonową zieleń albo fiolet - taka eksplozja kolorów!
Liczba postów: 315
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Zgadzam się z TechnoMistrzem co do energii w salonie, ale może jednak niekoniecznie neonowa zieleń... Moim zdaniem czerwony jest doskonały na jednej ze ścian - dodaje charakteru i pasji.
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Światłowstręt, serio? To ma wyglądać jak cyrkowy namiot! Lepiej zostawmy to profesjonalistom, którzy wiedzą co robią.
Liczba postów: 428
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Ja mam doświadczenie w temacie. W salonie warto pamiętać o tym, że ciemniejsze kolory mogą pomóc stworzyć przytulną atmosferę. Na przykład granatowa ściana może dodać elegancji.
Liczba postów: 312
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Ooo tak, StaryKowal! Mam u siebie w salonie ciemnozielone ściany i muszę powiedzieć, że tworzą one naprawdę spokojny nastrój. Idealne miejsce do relaksu!
Liczba postów: 418
Liczba wątków: 45
Reputacja:
0
Dziękuję wszystkim za wasze opinie! Wydaje się być wiele różnych pomysłów na kolory ścian do salonu. Teraz tylko trzeba podjąć decyzję!