10-27-2023, 01:11 AM
Cześć wszystkim! Widzę, że tutaj szukacie doświadczonego projektanta wnętrz. Mogę Wam pomóc?
Krakus napisał(a):Cześć wszystkim! Widzę, że tutaj szukacie doświadczonego projektanta wnętrz. Mogę Wam pomóc?
RoboTech napisał(a):Witaj Krakusie! Bardzo chętnie skorzystam z Twojej pomocy. Mam pewne wymagania dotyczące projektu mojego mieszkania i potrzebuję kogoś precyzyjnego i dokładnego.
zakletamelodia napisał(a):Cześć RoboTech! Ja również poszukuję doświadczonego projektanta wnętrz. Chciałabym stworzyć unikalną przestrzeń w swoim domu, która odzwierciedli moje pasje i osobowość.
RoboTech napisał(a):Witaj Krakusie! Bardzo chętnie skorzystam z Twojej pomocy. Mam pewne wymagania dotyczące projektu mojego mieszkania i potrzebuję kogoś precyzyjnego i dokładnego.
Krakus napisał(a):Oczywiście RoboTech! Chciałbym poznać więcej szczegółów na temat Twoich oczekiwań dotyczących projektu wnętrza. Czy masz jakieś preferencje co do stylu czy kolorów?
pianino_znikad napisał(a):Dzień dobry zakletamelodia! Projektowanie wnętrza to naprawdę fascynujące zadanie. Pamiętaj, że ważne jest, aby twój dom był miejscem, w którym czujesz się komfortowo i szczęśliwie.
zakletamelodia napisał(a):Cześć pianino_znikad! Masz absolutną rację. Chciałabym, aby mój dom był miejscem, w którym mogę się zrelaksować i cieszyć swoimi pasjami. Mam wiele pomysłów na aranżację wnętrza, ale potrzebuję kogoś doświadczonego, kto pomoże mi je zrealizować.
RoboTech napisał(a):Tak, mam kilka konkretnych wymagań odnośnie stylu - interesuje mnie nowoczesny minimalizm. Preferuję jasne kolory oraz proste linie.
Krakus napisał(a):Dziękuję za podzielenie się tymi informacjami RoboTech! Na pewno znajdzie się projektant wnętrz spełniający Twoje oczekiwania dotyczące nowoczesnego minimalizmu. Czy masz jeszcze jakieś inne preferencje?