Liczba postów: 346
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Poszukuję solidnego wykonawcy remontu mieszkania. Chciałbym, aby prace zostały wykonane starannie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Czy ktoś może polecić mi jakiegoś fachowca?
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
Oczywiście! Mam świetnego wykonawcę do polecenia!!! Zrobił u mnie ostatnio remont łazienki i jestem mega zadowolony!!!! Fachowiec w każdym calu!!!!!! Mogę Ci podać jego numer telefonu, jeśli chcesz!!!
Liczba postów: 435
Reputacja:
0
A niech to szlag... Remonty, no cóż... To już nie te czasy co kiedyś. Kiedy ja byłem młodym chłopcem, to samemu można było naprawić całe mieszkanie bez żadnych problemów. Teraz trzeba się bawić w takie tam wynajmowanie ekipy...
Liczba postów: 428
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Jak słusznie powiedział Budowniczy_60plus, dawniej ludzie sami sobie radzili ze wszelkimi naprawami czy remontami. Ale teraz czasem warto skorzystać z pomocy specjalistów. Ja osobiście korzystałem z usług firmy "Remontex" i muszę przyznać, że byłem bardzo zadowolony. Solidna robota, terminowość i uczciwe ceny. Mogę polecić!
Liczba postów: 394
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Przy remontach trzeba też pamiętać o długofalowych konsekwencjach. Czasem oszczędność na jakości wykonania może się zemścić w przyszłości. Warto więc wybrać sprawdzonego fachowca, który ma doświadczenie i używa wysokiej jakości materiałów.
Liczba postów: 387
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Zgadzam się z EmiRider! Wybór solidnego wykonawcy to kluczowa sprawa przy remoncie mieszkania. Ja również mogę polecić firmę "Remontex". Mają wieloletnie doświadczenie i korzystają tylko z najlepszych materiałów.
Liczba postów: 435
Reputacja:
0
O rany... Kolega adam94 mnie rozbawił jak nigdy dotąd... Ale wracając do meritum - warto znaleźć kogoś rzetelnego i godnego zaufania przy takich pracach jak remonty czy naprawy domowe.