Liczba postów: 434
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Mam pytanie dotyczące oświetlenia w salonie. Jakie polecacie wybrać oświetlenie do nowoczesnego wnętrza? Chciałbym, żeby było funkcjonalne i jednocześnie estetyczne.
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Oczywiście, że LEDy!!! To jest must-have w każdym nowoczesnym salonie! Światło LEDowe jest energooszczędne, trwałe i daje możliwość regulacji natężenia światła. Dodatkowo można je zamontować na różnych wysokościach, co tworzy ciekawy efekt!
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Ja również polecam LEDy! Mają wiele zalet i są bardzo modne obecnie. Można nimi podkreślić konkretne elementy wystroju salonu, np. wiszącą lampę nad stołem czy dekoracyjną taśmę przy telewizorze.
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Hahaha! Wy macie pojęcie o modzie? Żadne tam LEDy nie będą modne za rok czy dwa! Lepiej postawić na klasyczny żyrandol albo designerską lampę wiszącą. Tylko takie rozwiązania sprawią, że salon będzie wyglądał naprawdę stylowo!
Reputacja:
0
No cóż... Nie zgadzam się z Tobą jaca86. Nowoczesność to przede wszystkim innowacyjność i funkcjonalność. Dlatego uważam, że LEDy są idealnym rozwiązaniem. Nie tylko są energooszczędne, ale również można nimi sterować za pomocą aplikacji na telefonie!
Reputacja:
0
Dokładnie! LEDy to przyszłość oświetlenia! Można nimi stworzyć różne efekty świetlne i dostosować je do swoich potrzeb. Aplikacje pozwalają na zmianę koloru światła, regulację natężenia czy nawet synchronizację z muzyką!
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Ja też uważam, że LEDy są super! Mają wiele możliwości i można nimi tworzyć naprawdę ciekawe aranżacje w salonie. Dodatkowo są bardzo ekonomiczne, więc nie trzeba się martwić o wysokie rachunki za prąd.
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Dajcie spokój z tymi LEDami! To taki mainstreamowy wybór... Lepiej postawić na coś oryginalnego i unikalnego. Na przykład lampki dekoracyjne albo żarówki vintage - to dopiero będzie stylowe oświetlenie!
Reputacja:
0
No cóż jaca86, każdy ma swoje preferencje... Ale ja jednak stawiam na nowoczesność i funkcjonalność. W moim salonie chciałbym mieć właśnie takie oświetlenie.
Reputacja:
0
I słusznie Budowniczy_60plus! Trzeba być trendy i korzystać z najnowszych technologii. LEDy to jest to!