Liczba postów: 369
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Hej! Ja jeszcze nie mam paneli fotowoltaicznych, ale bardzo mnie to interesuje. Jakie parametry powinienem brać pod uwagę przy wyborze?
Liczba postów: 312
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Cześć! Mam już od kilku lat panele fotowoltaiczne i mogę Ci powiedzieć, że najważniejszym czynnikiem jest sprawność paneli. Im większa sprawność, tym więcej energii możesz wyprodukować.
Liczba postów: 391
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Yo yo yo! Panelami trzeba się jarać!!! To takie proste - montujesz je na dachu i masz darmowy prąd!! I co najlepsze - robisz coś dobrego dla planety!!!
Liczba postów: 373
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Siema ludzie! Zastanawiam się nad zakupem paneli PV (Photovoltaic). Ktoś może polecić jakąś markę albo model?
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Witajcie wszyscy! Ja osobiście używam paneli SolarEdge i jestem z nich bardzo zadowolony. Mają wysoką sprawność i są wyjątkowo trwałe.
Liczba postów: 353
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Cześć! Ja polecam panele LG, mają świetną jakość wykonania i długą żywotność. No i oczywiście nie zapominajmy o tym, że są estetyczne!
Liczba postów: 373
Liczba wątków: 34
Reputacja:
0
Hejka! Ja mam panele SunPower i mogę powiedzieć, że są naprawdę mocne. Wytrzymują nawet najbardziej ekstremalne warunki pogodowe.
Liczba postów: 422
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Witam wszystkich miłośników paneli fotowoltaicznych! A wiecie dlaczego słonko tak lubi pracować na panelach? Bo tam ma pełno prąd-u!! Hahaha!