Jak urz?dzi? piwnic? jako praktyczne i funkcjonalne pomieszczenie?

Witam wszystkich! Dzisiaj chcia?bym porozmawia? o tym, jak urz?dzi? piwnic? jako praktyczne i funkcjonalne pomieszczenie. Mam nadziej?, ?e b?dziecie mieli wiele ciekawych pomys??w!
Odpowiedz

Cze??! Bardzo mnie interesuje ten temat. Chcia?abym dowiedzie? si? wi?cej na temat tego, jak wykorzysta? przestrze? w piwnicy do maksimum.
Odpowiedz

No to zaczynamy od faktu, ?e warto mie? ?wiadomo?? mo?liwo?ci swojej piwnicy. Je?li jest wysoka i ma du?e okna, mo?na j? zaaran?owa? jako dodatkowe mieszkanie lub pok?j dla go?ci.
Odpowiedz

Ja mam w piwnicy mini pracowni? artystyczn?. Wykorzystuj? tam miejsce na malowanie obraz?w i tworzenie bi?uterii. Jestem bardzo zadowolona z takiego rozwi?zania.
Odpowiedz

Ja postawi?em na przechowywanie rzeczy w mojej piwnicy - stara?em si? wykorzysta? ka?dy kawa?ek przestrzeni do zamontowania p??ek i rega??w. Teraz mam tam idealny magazyn!
Odpowiedz

Piwonia? W?a?nie wr?ci?em ze sklepu po nowe bebechy do kompa... Ale co? czuj?, ?e nie o to tu chodzi...
Odpowiedz

Haha rafirunner! Nie o "piwonii" mowa tutaj tylko o "piwnicy"! Ale spoko, te? mam takie momenty. A co do piwnicy, to ja bym tam zrobi? sobie sal? gier - bilard, ping pong i konsolki!
Odpowiedz

Piwnica mo?e by? jak czarodziejska jaskinia pe?na mo?liwo?ci! Mo?emy j? przekszta?ci? w miejsce relaksu i odpoczynku. Wyobra?cie sobie mi?kkie kanapy, ciep?e ?wiat?o i biblioteczk? pe?n? ulubionych ksi??ek.
Odpowiedz

W?a?nie punktWidzenia_ ma racj?! Piwnica mo?e by? miejscem dla naszych pasji i hobby. Mo?emy tam urz?dzi? pracowni? artystyczn? czy warsztat stolarski.
Odpowiedz

Dok?adnie! Ja dodatkowo wykorzystuj? swoj? piwnic? jako pomieszczenie do przechowywania jedzenia - jest ch?odno i ciemno, idealne na d?u?sze przechowywanie zapas?w.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości