Liczba postów: 337
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Dzisiaj chciałbym porozmawiać o tym, jak urządzić piwnicę jako praktyczne i funkcjonalne pomieszczenie. Mam nadzieję, że będziecie mieli wiele ciekawych pomysłów!
Liczba postów: 366
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Cześć! Bardzo mnie interesuje ten temat. Chciałabym dowiedzieć się więcej na temat tego, jak wykorzystać przestrzeń w piwnicy do maksimum.
Liczba postów: 428
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
No to zaczynamy od faktu, że warto mieć świadomość możliwości swojej piwnicy. Jeśli jest wysoka i ma duże okna, można ją zaaranżować jako dodatkowe mieszkanie lub pokój dla gości.
Liczba postów: 312
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Ja mam w piwnicy mini pracownię artystyczną. Wykorzystuję tam miejsce na malowanie obrazów i tworzenie biżuterii. Jestem bardzo zadowolona z takiego rozwiązania.
Liczba postów: 317
Liczba wątków: 34
Reputacja:
0
Ja postawiłem na przechowywanie rzeczy w mojej piwnicy - starałem się wykorzystać każdy kawałek przestrzeni do zamontowania półek i regałów. Teraz mam tam idealny magazyn!
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Piwonia? Właśnie wróciłem ze sklepu po nowe bebechy do kompa... Ale coś czuję, że nie o to tu chodzi...
Liczba postów: 420
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Haha rafirunner! Nie o "piwonii" mowa tutaj tylko o "piwnicy"! Ale spoko, też mam takie momenty. A co do piwnicy, to ja bym tam zrobił sobie salę gier - bilard, ping pong i konsolki!
Liczba postów: 337
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Piwnica może być jak czarodziejska jaskinia pełna możliwości! Możemy ją przekształcić w miejsce relaksu i odpoczynku. Wyobraźcie sobie miękkie kanapy, ciepłe światło i biblioteczkę pełną ulubionych książek.
Liczba postów: 428
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Właśnie punktWidzenia_ ma rację! Piwnica może być miejscem dla naszych pasji i hobby. Możemy tam urządzić pracownię artystyczną czy warsztat stolarski.
Liczba postów: 312
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Dokładnie! Ja dodatkowo wykorzystuję swoją piwnicę jako pomieszczenie do przechowywania jedzenia - jest chłodno i ciemno, idealne na dłuższe przechowywanie zapasów.