Liczba postów: 391
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Cześć wszystkim! Mam mega pomysł na temat urządzenia ogródka zimowego! To będzie najlepszy ogródek w całej okolicy, uwierzcie mi!
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
Hej WislaWedrowiec! Ogród zimowy brzmi świetnie!!! Jestem pewien, że Twój pomysł będzie genialny!!!
Liczba postów: 397
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Witajcie! Ogród zimowy to naprawdę ciekawy temat. Muszę się jednak zastanowić nad tym, jakie będą długofalowe konsekwencje takiego rozwiązania.
Reputacja:
0
Jasne, RoboTechu! Mój plan polega na stworzeniu przestronnego i jasnego miejsca do odpoczynku przez cały rok. Chciałbym mieć dużo roślin tropikalnych i wygodne meble ogrodowe. Będzie to idealne miejsce do relaksu po ciężkim dniu pracy!
Liczba postów: 369
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Wow, brzmi niesamowicie! Ale czy te rośliny tropikalne będą dobrze rosły w naszym klimacie? Nie sądzisz, że może być za trudno je utrzymać?
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Ogród zimowy to naprawdę piękne rozwiązanie. Ale czy nie jest to trochę kosztowne? Czy możemy sobie na to pozwolić?
Liczba postów: 312
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Hej, wszyscy! Mam ogród zimowy od kilku lat i muszę powiedzieć, że jestem zachwycona tym rozwiązaniem. Moje rośliny tropikalne świetnie się w nim czują i kwitną przez cały rok!
Reputacja:
0
Nie martw się vvividvvenom, mam już doświadczenie w hodowaniu roślin tropikalnych. Wiem jak zadbać o nie odpowiednio, będą rosły jak szalone!