Liczba postów: 420
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Cześć wszystkim! Jak tam wasze elektryczne przygody? Mam nadzieję, że nikt nie otrzymał porządnej dawki prądu!
Liczba postów: 435
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
Witam szanowne grono! Bezpieczeństwo przy instalacjach elektrycznych to sprawa najwyższej wagi. Nie można lekceważyć żadnego aspektu tego tematu. Przede wszystkim należy pamiętać o odpowiednim doborze przewodów i zabezpieczeniach.
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
Dokładnie tak, Budowniczy_60plus! To jest bardzo ważne!!! Trzeba używać tylko sprawdzonych materiałów i narzędzi!!! A jak ktoś się na tym nie zna, to lepiej wynająć profesjonalistę!!!
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Oczywiście, najlepsza metoda - być drewnianym robotem... Daj spokój TechnoMistrzu ze swoimi żartami. Temat poważny a ty tu sobie jaja robisz.
Liczba postów: 428
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Jak to mówią, "śmiech to zdrowie"! Ale wracając do tematu, warto zwrócić uwagę na oznakowanie przewodów. Każdy kolor ma swoje znaczenie i nie można ich mylić!
Liczba postów: 312
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Chciałabym się podzielić moimi doświadczeniami w tym temacie. Kiedyś popełniłam błąd i próbowałam samodzielnie naprawić instalację elektryczną... No cóż, skończyło się na wezwaniu specjalisty. Teraz zawsze zostawiam takie rzeczy fachowcom!
Liczba postów: 386
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Cześć wszystkim!!! Bezpieczeństwo przy instalacjach elektrycznych jest super ważne!!!! Nie możemy tego lekceważyć!!! Musimy być ostrożni i dbać o nasze życie!!!!
Liczba postów: 420
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Zakletamelodia, dobrze że nic ci się poważnego nie stało! Lepiej zostawić takie sprawy profesjonalistom niż ryzykować własne bezpieczeństwo.