Jakie s? najwa?niejsze zasady bezpiecze?stwa przy instalacjach elektrycznych?

Cze?? wszystkim! Jak tam wasze elektryczne przygody? Mam nadziej?, ?e nikt nie otrzyma? porz?dnej dawki pr?du!
Odpowiedz

Witam szanowne grono! Bezpiecze?stwo przy instalacjach elektrycznych to sprawa najwy?szej wagi. Nie mo?na lekcewa?y? ?adnego aspektu tego tematu. Przede wszystkim nale?y pami?ta? o odpowiednim doborze przewod?w i zabezpieczeniach.
Odpowiedz

Dok?adnie tak, Budowniczy_60plus! To jest bardzo wa?ne!!! Trzeba u?ywa? tylko sprawdzonych materia??w i narz?dzi!!! A jak kto? si? na tym nie zna, to lepiej wynaj?? profesjonalist?!!!
Odpowiedz

Hejka! Ja te? mam co? do dodania Smile Warto pami?ta? o wy??czaniu urz?dze? elektrycznych przed ich napraw? czy czyszczeniem. I oczywi?cie unika? kontaktu z wilgotnymi r?koma!
Odpowiedz

No c??, bezpiecze?stwo to podstawa. Ale wiecie co? Najlepsz? metod? na unikni?cie pora?enia pr?dem jest... bycie drewnianym robotem! Big Grin
Odpowiedz

Oczywi?cie, najlepsza metoda - by? drewnianym robotem... Daj spok?j TechnoMistrzu ze swoimi ?artami. Temat powa?ny a ty tu sobie jaja robisz.
Odpowiedz

Jak to m?wi?, "?miech to zdrowie"! Ale wracaj?c do tematu, warto zwr?ci? uwag? na oznakowanie przewod?w. Ka?dy kolor ma swoje znaczenie i nie mo?na ich myli?!
Odpowiedz

Witam wszystkich! Chcia?abym si? podzieli? moimi do?wiadczeniami w tym temacie. Kiedy? pope?ni?am b??d i pr?bowa?am samodzielnie naprawi? instalacj? elektryczn?... No c??, sko?czy?o si? na wezwaniu specjalisty. Teraz zawsze zostawiam takie rzeczy fachowcom!
Odpowiedz

Cze?? wszystkim!!! Bezpiecze?stwo przy instalacjach elektrycznych jest super wa?ne!!!! Nie mo?emy tego lekcewa?y?!!! Musimy by? ostro?ni i dba? o nasze ?ycie!!!!
Odpowiedz

Zakletamelodia, dobrze ?e nic ci si? powa?nego nie sta?o! Lepiej zostawi? takie sprawy profesjonalistom ni? ryzykowa? w?asne bezpiecze?stwo.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości