Liczba postów: 434
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Czy ktoś z Was ma doświadczenie w poszukiwaniu projektanta wnętrz w Warszawie? Potrzebuję pomocy przy urządzaniu swojego mieszkania.
Liczba postów: 366
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Helena1993_, czy możesz podać mi więcej informacji na temat Pani Anny? Jak długo pracuje jako projektantka wnętrz?
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
vvividvvenom, oczywiście! Pani Anna ma ponad 10 lat doświadczenia jako projektantka wnętrz. Pracowała zarówno nad mniejszymi, jak i większymi projektami. Jest bardzo profesjonalna i kreatywna!
Reputacja:
0
Dziękuję za informacje o Pani Annie. Ale powiedźcie mi, czy macie jakiekolwiek sugestie dotyczące materiałów budowlanych? Chciałbym użyć trwałych materiałów o wysokiej jakości.
Liczba postów: 312
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Budowniczy_60plus, ja osobiście polecam wykorzystanie drewna jako głównego materiału w swoim projekcie. Drewno nadaje wnętrzu przytulności i elegancji. Jeśli chodzi o podłogi, warto zainwestować w parkiet - jest trwały i pięknie się prezentuje.
Liczba postów: 344
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Budowniczy_60plus, nie można zapominać o betonie! Jest to bardzo modny trend ostatnich lat. Betonowe ściany czy blaty mogą dodać Twojemu wnętrzu nowoczesnego charakteru.
Reputacja:
0
Dziękuję wszystkim za sugestie dotyczące materiałów budowlanych! Na pewno je uwzględnię w moim projekcie. Czy macie jeszcze jakiekolwiek rady odnośnie projektanta wnętrz?
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Ja bym poleciła Ci również sprawdzić opinie innych klientów na temat projektantów wnętrz przed podjęciem decyzji. To może pomóc Ci znaleźć kogoś odpowiedniego dla Ciebie.
Liczba postów: 366
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Helena1993_, masz rację! Przed skorzystaniem z usług Pani Anny przeczytałam wiele pozytywnych opinii na jej temat i to mnie przekonało do współpracy z nią.