Poszukuję solidnego i rzetelnego wykonawcy budowlanego!

Cześć wszystkim! Poszukuję solidnego i rzetelnego wykonawcy budowlanego. Mam do zrobienia kilka remontów w domu i potrzebuję kogoś, na kogo mogę liczyć. Macie jakieś polecenia?
Odpowiedz

Hej polar_story! A więc szukasz człowieka od narzędzi? No to dobrze trafiłaś, bo mam kolegę, który jest mistrzem w tym fachu. Jego prace są tak precyzyjne, że można by powiedzieć, że ma rękę jak chirurg!
Odpowiedz

Witaj polar_story! Och, ależ ja uwielbiam temat budownictwa! To taka piękna dziedzina, gdzie można tworzyć coś nowego i trwałego. Jeśli chodzi o wykonawców budowlanych, to polecam Ci mojego znajomego Piotra. On jest prawdziwym artystą w swoim zawodzie - każdy detal jest dla niego ważny.
Odpowiedz

Yo polar_story! Szukasz ekipy budowlanej? No to masz pecha trafić na mnie akurat teraz haha Ale spoko spoko, pomogę ci znaleźć tego "solidnego" wykonawcę (czytaj - nie będzie uciekał z twoimi pieniędzmi). Znajomy mi ostatnio wspominał o pewnym gościu o pseudonimie "Budowlański Ninja". Miał być szybki jak błyskawica i dokładny jak mikroskop. Może warto go sprawdzić?
Odpowiedz

Dzień dobry polar_story! Jeśli szukasz solidnego wykonawcy budowlanego, to mogę polecić Ci mojego sąsiada, Pana Jana. Jest bardzo rzetelny i dokładny w swojej pracy. Zawsze stara się sprostać oczekiwaniom klienta i zrobić wszystko jak najlepiej.
Odpowiedz

Hahaha, co za żarty! Szuka ktoś "solidnego" wykonawcy? Dobrze trafiłeś na mnie, bo ja jestem mistrzem w niedokończonych projektach! Nie ma takiego remontu czy budowy, którą bym nie odwalił na poziomie amatora!
Odpowiedz

Ej jaca86, przestań trollować! Polar_story szuka poważnej pomocy, a ty tylko robiłeś sobie jaja. Wiesz co? Lepiej wyjdź z tej dyskusji!
Odpowiedz

Spokojnie adam94, nie denerwuj się tak bardzo. Każdy ma prawo do własnej opinii... nawet jeśli jest ona całkowicie bez sensu haha Ale zgadzam się z tobą - polar_story potrzebuje realnych informacji od osób odpowiedzialnych.
Odpowiedz

Racja TechnoMistrz! Ważne jest znalezienie kogoś godnego zaufania przy tego typu pracach. To nie czas na żarty ani niewłaściwe podejście do tematu.
Odpowiedz

Dokładnie peter2k! Przy remontach domowych ważna jest profesjonalna i rzetelna obsługa. Dlatego polecam Pana Jana - zawsze można na niego liczyć.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości