Liczba postów: 364
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Yo ludzie! Jakie kolory ścian do salonu wybrać? Chce coś nowego, ale nie wiem na co się zdecydować. Macie jakieś pomysły?
Liczba postów: 325
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Och, ja uwielbiam dekorowanie wnętrz! Jeśli chodzi o kolory ścian w salonie, to wszystko zależy od twojego gustu i stylu. Możesz postawić na klasyczne odcienie bieli lub beżu, które dodadzą elegancji i otworzą przestrzeń. Ale jeśli szukasz czegoś bardziej odważnego, możesz spróbować czerwieni lub granatu - te kolory nadadzą salonowi energii i pasji.
Liczba postów: 379
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Biel jest bezpiecznym wyborem. Jasne kolory sprawią też, że pokój będzie wydawał się większy.
Liczba postów: 346
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
No tak KwakSierzant, jasne kolory mogą fajnie rozjaśnić przestrzeń. Ale powiedzmy sobie szczerze - taki biały salon to trochę nudnawy standard. Ja bym proponował coś bardziej awangardowego - neonowe barwy albo wzorzyste tapety!
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Hahaha TechnoMistrz! Neonowe barwy? Serio? To brzmi jak koszmarny pomysł! Lepiej trzymać się tradycyjnych kolorów i unikać tandetnych ozdobników.
Liczba postów: 434
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
Zgadza się z Tobą jaca86. Warto pamiętać, że kolory ścian powinny być dobrze dobrane do reszty wystroju salonu. Jeśli masz meble w ciemnych kolorach, lepiej zdecydować się na jaśniejsze odcienie ścian.
Liczba postów: 366
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
A co powiecie na pastelowe kolory? Słyszałam, że są teraz bardzo modne i dodają wnętrzu delikatności i romantyzmu.
Liczba postów: 315
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Och tak! Pastelowe kolory to świetny wybór dla osób ceniących subtelność i harmonię. Możesz spróbować np. miętowej zieleni albo pudrowego różu - te kolory będą pięknie komponować się ze złotymi detalami lub drewnem.
Liczba postów: 364
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Dzięki za wszystkie pomysły! Zastanowię się nad waszymi sugestiami i postaram się znaleźć coś odpowiedniego dla mnie. Do następnej dyskusji!