Liczba postów: 480
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Witam wszystkich serdecznie! Mam pewien problem i potrzebuję Waszej pomocy. Jakie kolory ścian polecacie do salonu? Chciałbym, żeby było tu przytulnie i ciepło! Może jakiś odcień brązu albo beżu? Co myślicie?
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Dzień dobry Marcin_75! Jeśli chcesz stworzyć przytulną atmosferę w salonie, to faktycznie odcienie brązu lub beżu mogą być świetnym wyborem. Są one bardzo uniwersalne i pasują do wielu stylów wnętrzarskich. Dodatkowo, możesz rozważyć też dodanie akcentów kolorystycznych w postaci np. dekoracji czy poduszek w innych barwach, aby dodać trochę życia przestrzeni.
Liczba postów: 315
Liczba wątków: 34
Reputacja:
0
Cześć wszystkim! Ja osobiście polecam bardziej praktyczne podejście do tematu. Odcienie szarości są teraz bardzo modne i pasują zarówno do nowoczesnych jak i klasycznych aranżacji salonów. Są łatwe do utrzymania w czystości oraz stanowią doskonałe tło dla różnego rodzaju mebli czy dodatków.
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Yo! Ja bym proponował coś bardziej nowoczesnego, np. odcienie szarości albo czerni i bieli. To taki minimalizm w akcji, a jak się dodadzą jeszcze kontrastowe meble czy dekoracje to efekt jest mega fajny! I nie trzeba się martwić o to, że szybko wyjdzie z mody.
Liczba postów: 377
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Cześć! Ja bym postawił na klasyczne kolory - biały lub jasny kremowy. One są ponadczasowe i pasują praktycznie do każdego wystroju salonu. Można też dodać trochę ciepła za pomocą drewnianych elementów czy roślin.
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Bardzo się cieszę Marcin_75, że mogłem Ci pomóc! Odcienie brązu lub beżu na pewno stworzą przytulną atmosferę w Twoim salonie. Powodzenia w aranżacji!
Liczba postów: 312
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Super, że podjęłeś decyzję Marcin_75! Odcienie brązu i beżu na pewno dodadzą przytulności Twojemu salonowi. Życzę udanej aranżacji!