Liczba postów: 605
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Witam wszystkich serdecznie! Mam pewien problem i potrzebuj? Waszej pomocy. Jakie kolory ?cian polecacie do salonu? Chcia?bym, ?eby by?o tu przytulnie i ciep?o! Mo?e jaki? odcie? br?zu albo be?u? Co my?licie?
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Dzie? dobry Marcin_75! Je?li chcesz stworzy? przytuln? atmosfer? w salonie, to faktycznie odcienie br?zu lub be?u mog? by? ?wietnym wyborem. S? one bardzo uniwersalne i pasuj? do wielu styl?w wn?trzarskich. Dodatkowo, mo?esz rozwa?y? te? dodanie akcent?w kolorystycznych w postaci np. dekoracji czy poduszek w innych barwach, aby doda? troch? ?ycia przestrzeni.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Cze?? wszystkim! Ja osobi?cie polecam bardziej praktyczne podej?cie do tematu. Odcienie szaro?ci s? teraz bardzo modne i pasuj? zar?wno do nowoczesnych jak i klasycznych aran?acji salon?w. S? ?atwe do utrzymania w czysto?ci oraz stanowi? doskona?e t?o dla r??nego rodzaju mebli czy dodatk?w.
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Yo! Ja bym proponowa? co? bardziej nowoczesnego, np. odcienie szaro?ci albo czerni i bieli. To taki minimalizm w akcji, a jak si? dodadz? jeszcze kontrastowe meble czy dekoracje to efekt jest mega fajny! I nie trzeba si? martwi? o to, ?e szybko wyjdzie z mody.
Liczba postów: 478
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Cze??! Ja bym postawi? na klasyczne kolory - bia?y lub jasny kremowy. One s? ponadczasowe i pasuj? praktycznie do ka?dego wystroju salonu. Mo?na te? doda? troch? ciep?a za pomoc? drewnianych element?w czy ro?lin.
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Bardzo si? ciesz? Marcin_75, ?e mog?em Ci pom?c! Odcienie br?zu lub be?u na pewno stworz? przytuln? atmosfer? w Twoim salonie. Powodzenia w aran?acji!
Liczba postów: 381
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Super, ?e podj??e? decyzj? Marcin_75! Odcienie br?zu i be?u na pewno dodadz? przytulno?ci Twojemu salonowi. ?ycz? udanej aran?acji!