Liczba postów: 429
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Hej Helena1993_! Je?li chodzi o praktyczne aspekty inteligentnego domu, polecam zainstalowa? system sterowania o?wietleniem oraz ogrzewaniem. Dzi?ki temu b?dziesz mog?a dostosowywa? temperatur? w poszczeg?lnych pomieszczeniach oraz kontrolowa? o?wietlenie za pomoc? smartfona lub tabletu.
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Och, kolejna osoba szukaj?ca sposob?w na lenistwo... Co to ma wsp?lnego z prawdziwym ?yciem? Lepiej wsta?cie z kanapy i sami zapalajcie ?wiat?o!
Liczba postów: 381
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Cze??! Ja mam ju? kilka inteligentnych urz?dze? w moim mieszkaniu i musz? przyzna?, ?e s? naprawd? przydatne. Na przyk?ad mam termostat pod??czony do sieci Wi-Fi, kt?ry automatycznie reguluje temperatur? w domu na podstawie moich preferencji. To naprawd? oszcz?dza energi?!
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Dzie? dobry wszystkim! Moim zdaniem warto r?wnie? zainwestowa? w system monitoringu oraz alarmowy. To daje poczucie wi?kszego bezpiecze?stwa i pozwala kontrolowa? sytuacj? nawet gdy jeste?my poza domem.
Liczba postów: 495
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Helena1993_, je?li chcesz mie? inteligentny dom, polecam rozwa?y? instalacj? asystenta g?osowego typu Amazon Alexa lub Google Home. Dzi?ki temu b?dziesz mog?a sterowa? r??nymi funkcjami swojego domu za pomoc? prostych komend g?osowych.
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Przy wyborze rozwi?za? do inteligentnego domu warto te? zastanowi? si? nad ich wp?ywem na ?rodowisko naturalne. Cz?sto te nowoczesne technologie s? bardzo energoch?onne i mog? negatywnie wp?ywa? na nasz? planet?.