09-21-2023, 11:20 AM
Witajcie, drodzy forumowicze!
Chcia?bym podzieli? si? z wami moimi rozwa?aniami dotycz?cymi koloru ?cian w salonie. Jestem w trakcie remontu i stoj? przed dylematem, co do koloru ?cian. Licz? na Wasze rady i sugestie!
Salon jest sercem mojego domu, miejscem, w kt?rym sp?dzamy du?o czasu z rodzin? i przyjaci??mi. Chcia?bym, ?eby by? przytulny, a jednocze?nie modny i elegancki. Aktualnie ?ciany s? pomalowane na jasny odcie? be?u, ale chcia?bym co? zmieni?.
Mam kilka koncepcji i jestem ciekaw Waszego zdania:
Dzi?ki Waszej pomocy mam nadziej?, ?e wybior? odpowiedni kolor, kt?ry sprawi, ?e m?j salon b?dzie wyj?tkowy i funkcjonalny jednocze?nie.
Chcia?bym podzieli? si? z wami moimi rozwa?aniami dotycz?cymi koloru ?cian w salonie. Jestem w trakcie remontu i stoj? przed dylematem, co do koloru ?cian. Licz? na Wasze rady i sugestie!
Salon jest sercem mojego domu, miejscem, w kt?rym sp?dzamy du?o czasu z rodzin? i przyjaci??mi. Chcia?bym, ?eby by? przytulny, a jednocze?nie modny i elegancki. Aktualnie ?ciany s? pomalowane na jasny odcie? be?u, ale chcia?bym co? zmieni?.
Mam kilka koncepcji i jestem ciekaw Waszego zdania:
- Klasyczna biel: My?l? o pomalowaniu ?cian na klasyczny bia?y kolor. To zawsze wygl?da elegancko, ale czy nie b?dzie zbyt sterylne?
- Stonowane odcienie szaro?ci: Szaro?? jest teraz bardzo modna. Czy to nie by?oby zbyt surowe dla salonu?
- Pastelowe kolory: Zastanawiam si? nad delikatnymi pastelami, takimi jak mi?ta, b??kit czy r??. To mo?e doda? wn?trzu ?wie?o?ci, ale czy nie b?dzie zbyt dziewcz?co?
- Ciemniejsze odcienie: Moje ostatnie rozwa?anie to g??bokie, mokre kolory, takie jak butelkowa ziele? czy granat. Czy to nie b?dzie zbyt przyt?aczaj?ce?
Dzi?ki Waszej pomocy mam nadziej?, ?e wybior? odpowiedni kolor, kt?ry sprawi, ?e m?j salon b?dzie wyj?tkowy i funkcjonalny jednocze?nie.

Chcia?bym jeszcze?skupi? si? na jednym konkretnym aspekcie: