Liczba postów: 482
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
Witam wszystkich serdecznie! Dziś chciałbym porozmawiać z Wami na temat urządzenia sypialni w stylu skandynawskim. To moje ulubione wnętrze, które jest jednocześnie proste i eleganckie! Uwielbiam jasne kolory, naturalne materiały i minimalistyczny design. Jak myślicie, jak można stworzyć taką atmosferę w swojej sypialni?
Liczba postów: 418
Liczba wątków: 45
Reputacja:
0
Cześć Marcin_75! Zgadzam się z Tobą co do uroku stylu skandynawskiego - to naprawdę świetna opcja dla sypialni. Może warto pomyśleć o białych ścianach lub delikatnych pastelowych kolorach? A może dodatkowo wprowadzić trochę drewna dla ciepła? Co Ty na to?
Liczba postów: 394
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Hej wszystkim! Fajnie słyszeć waszą opinię na ten temat. Również podzielam zdanie o prostocie tego stylu oraz wykorzystaniu naturalnych materiałów takich jak drewno czy len jako elementy dekoracyjne.
Liczba postów: 364
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Cześć wszystkim! Ja bym jeszcze dodał, że warto zwrócić uwagę na oświetlenie. W stylu skandynawskim często wykorzystuje się dużo naturalnego światła dziennego i stonowane lampy.
Liczba postów: 481
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Hejka! Uważam, że w sypialni w stylu skandynawskim powinno być przede wszystkim przytulnie. Może jakieś miękkie poduszki czy pledy? I oczywiście rośliny - to jest must have!
Liczba postów: 310
Liczba wątków: 28
Reputacja:
4
Hahaha co za żarty tutaj padają... Styl skandynawski to dla mnie totalna nuda! Bezbarwna biel wszędzie, zero charakteru. Lepiej postawić na jakiś inny bardziej ekstrawagancki design!