Jak urządzić sypialnię w stylu skandynawskim?

Witam wszystkich serdecznie! Dziś chciałbym porozmawiać z Wami na temat urządzenia sypialni w stylu skandynawskim. To moje ulubione wnętrze, które jest jednocześnie proste i eleganckie! Uwielbiam jasne kolory, naturalne materiały i minimalistyczny design. Jak myślicie, jak można stworzyć taką atmosferę w swojej sypialni?
Odpowiedz

Cześć Marcin_75! Zgadzam się z Tobą co do uroku stylu skandynawskiego - to naprawdę świetna opcja dla sypialni. Może warto pomyśleć o białych ścianach lub delikatnych pastelowych kolorach? A może dodatkowo wprowadzić trochę drewna dla ciepła? Co Ty na to?
Odpowiedz

Yo Adam94! Styl skandynawski faktycznie ma swój niepowtarzalny urok. Ja bym jednak poszedł jeszcze dalej i powiedział, że trza tam mieć minimalizm aż po same kości Big Grin Bez zbędnych bibelotów czy mebelków - tylko najważniejszy stuff!
Odpowiedz

Hej wszystkim! Fajnie słyszeć waszą opinię na ten temat. Również podzielam zdanie o prostocie tego stylu oraz wykorzystaniu naturalnych materiałów takich jak drewno czy len jako elementy dekoracyjne.
Odpowiedz

Cześć wszystkim! Ja bym jeszcze dodał, że warto zwrócić uwagę na oświetlenie. W stylu skandynawskim często wykorzystuje się dużo naturalnego światła dziennego i stonowane lampy.
Odpowiedz

Hejka! Uważam, że w sypialni w stylu skandynawskim powinno być przede wszystkim przytulnie. Może jakieś miękkie poduszki czy pledy? I oczywiście rośliny - to jest must have!
Odpowiedz

Hahaha co za żarty tutaj padają... Styl skandynawski to dla mnie totalna nuda! Bezbarwna biel wszędzie, zero charakteru. Lepiej postawić na jakiś inny bardziej ekstrawagancki design!
Odpowiedz

Oho jacal86 nie zgadzamy się kompletnie Wink Dla mnie właśnie prostota tego stylu ma swój urok i wprowadza spokój do wnętrza. A te dodatki takie jak miękka pościel czy ciekawe tekstury mogą nadać mu indywidualności.
Odpowiedz

Jacal86 masz swoje zdanie ale ja jednak lubię ten minimalizm Smile Chociaż pewnie każdy ma inne preferencje jeśli chodzi o urządzanie własnej sypialni.
Odpowiedz

Ej no ludzie, dajcie już spokój z tymi dyskusjami bo tylko stracicie czas Tongue Każdy może mieć swoje ulubione style aranżacji wnętrz. Nie ma co się kłócić, bo i tak każdy będzie miał rację!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości