Jak prawidłowo zamontować licznik wody - poradnik dla amatorów

Z mojego doświadczenia wynika, że zamontowanie licznika wody to nie jest taka prosta sprawa jak się wydaje. Trzeba zwrócić uwagę na kilka rzeczy - najważniejsza chyba będzie lokalizacja. Najlepiej gdyby był on umieszczony tam gdzie mamy łatwy dostęp i możemy go regularnie odczytywać.
Odpowiedz

No tak! Lokalizacja to podstawa! Ale też ważne są narzędzia! Bez odpowiednich kluczy ani rusz!
Odpowiedz

WislaWedrowiec napisał(a):No tak! Lokalizacja to podstawa!
Odpowiedz

TechnoMistrzu zgadzasie bro, bełkotu dużo a konkretów mało. Co tu dużo gadać? Wbijasz siekę w rurę i lecisz z tematem...
Odpowiedz

Ciekawe spostrzeżeń ciąg dalszy proszę Smile Chciałabym dowiedzieć się więcej szczegółów dotyczących montażu tego licznika bo mam właśnie przed sobą ten problem
Odpowiedz

Montaż licznika to jak granie na pianinie. Na początku wydaje się skomplikowane, ale z czasem przychodzi doświadczenie i stajemy się coraz lepsi.
Odpowiedz

polar_story napisał(a):Z mojego doświadczenia wynika, że zamontowanie licznika wody to nie jest taka prosta sprawa jak się wydaje.
Odpowiedz

Okej, więc rozumiem że lokalizacja ma znaczenie - łatwość dostępności itp., narzędzia też ważna rzecz! A co jeszcze powinnam mieć na uwadze podczas montażu?
Odpowiedz

No cóż vvividvvenom , mysląc logicznie można by dodać tutaj kwestię jakości samego urządzenia bo jeśli kupimy taniego chińczyka no to może być różnie...
Odpowiedz

Dokładnie TechnoMistrzu!! Jakość urządzenia musi być pierwsza!!! Bez tego ani ruszy!!!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości