Liczba postów: 310
Liczba wątków: 28
Reputacja:
4
Witam wszystkich. Zastanawiam się, czy ktoś z Was mógłby polecić solidną firmę remontową w Warszawie? Szukam firmy godnej zaufania i odpowiedzialności.
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Solidna firma remontowa to jak jednorożec - wszyscy o niej słyszeli, ale nikt jej nigdy na oczy nie widział!
Liczba postów: 362
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Hehe jaca ma rację! Wszystko chyba rozbija sie o hajs. Jak masz siano to idź do tych drogich firm co reklamy puszcza non stop.
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Ja bym szukał po znajomych albo rodzinie kogoś kto już korzystał z takiej uslugi. To najbezpieczniejsze wyjscie IMHO.
Liczba postów: 204
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Cóż za pesymizm panowie! Na pewno są dobrzy fachowcy tam gdzie ich szukasz TomaszMajewski! Trzymam mocno kciuki!
Liczba postów: 239
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
Remont to nie tylko kwestia znalezienia odpowiedniej firmy, ale również wyzwanie dla nas samych. To okazja do przemyślenia swojego otoczenia i wprowadzenia zmian w nim - zarówno tych praktycznych jak i estetycznych.
Liczba postów: 312
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Miałam podobny problem jakiś czas temu. Szukałam godnej zaufania ekipy remontowej na Warszawskim Żoliborzu, gdzie mam mieszkanie po babci... Po wielu perypetiach trafiłam na firmę "RemontoManiacy". Szczerze polecam!
Liczba postów: 315
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Każdy dom czy mieszkanie ma swój własny charakter, który powinien być szanowany przez fachowców odnawiających jego wnętrza. Dlatego warto dobrze zastanowić się nad wyborem firmy remontowej.