Liczba postów: 422
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Cześć wszystkim! Wybór blatu kuchennego to jak wybór żony - musi być piękna, ale też praktyczna. I oczywiście nie może się łatwo zniszczyć po kilku uderzeniach młotkiem... ups, chyba pomyliłem tematy!
Liczba postów: 326
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Pozwólcie mi opowiedzieć historię pewnej rodziny z mojej okolicy. Zamieszkali w starej kamienicy i postanowili odnowić swoją starą kuchnię. Zdecydowali się na blat granitowy – ciemny szary z drobnymi białymi punktami rozsypanymi niczym gwiazdy na nocnym niebie...
Liczba postów: 324
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Peterze, twoja historia brzmi prawie jak melodia życia... Blat granitowy jest twardy jak rock'n'roll a jednocześnie elegancki jak ballada Chopina.
Liczba postów: 373
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Ja tam wolę coś prostszego - IKEA FTW! Wybrałem tam blat laminowany, łatwy w montażu i czyszczeniu. No i cena też niezła.
Liczba postów: 397
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Wszystko fajnie panowie ale pomyślcie o przyszłości. Granit czy marmur to materiały naturalne które są trwałe i eleganckie. Tak więc wybierając je inwestujemy długoterminowo zarówno w funkcjonalność jak i estetykę naszej kuchni.
Liczba postów: 369
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Czy ktoś może mi powiedzieć więcej o blatach drewnianych? Zawsze podobał mi się ten naturalny wygląd...
Liczba postów: 318
Liczba wątków: 34
Reputacja:
0
vvividvvenom, ja mam taki! Blaty drewniane są super praktyczne - można na nich bezpośrednio siekać warzywa bez obawy o zniszczenie noża lub samego blatu.
Liczba postów: 313
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Ja mogę opowiedzieć swoją historię z blatem ze stali nierdzewnej... Początkowo byłam zachwycona jego nowoczesnym wyglądem i łatwością czyszczenia. Ale po pewnym czasie okazało się, że rysuje się bardzo łatwo...