Liczba postów: 346
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Szukam sprawdzonych projektów domów jednorodzinnych z poddaszem użytkowym. Chciałbym, aby mój przyszły dom był jak forteca - solidny i nie do zdobycia przez zimno czy upał.
Liczba postów: 325
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Przywołałeś mi na myśl pewien projekt vvividvvenom... Wyobraź sobie dom w stylu loftu – surowe betonowe ściany otulone są jasnym drewnem, a duże okna wpuszczają do wnętrza mnóstwo światła. Na poddaszu znajduje się przestronna sypialnia z widokiem na otaczający dom ogród.
Liczba postów: 346
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Krakus, jesteś pewien, że chcesz mieszkać w takim "lofcie"? Wydaje mi się, że taki styl może być trochę zimny i nieprzyjazny. Ale cóż... każdy ma swój gust!
Liczba postów: 204
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
TechnoMistrz, ja myślę inaczej! Loft to dla mnie synonim ciepła i przytulności. Może warto dać szansę nowym rozwiązaniom?
Liczba postów: 364
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Światłowstręt masz rację! Chciałabym dowiedzieć się więcej o tym projekcie peter2k. Może rzeczywiście warto spróbować czegoś nowego?
Liczba postów: 325
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
vvividvvenom i Światłowstręt - wasza ciekawość naprawdę mnie inspiruje! Projekt nazywa się "Loft House" i został stworzony przez biuro architektoniczne XYZ Architects.
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Dziękuję Ci bardzo peter2k za podanie nazwy projektu. Z pewnością sprawdzę go, bo brzmi naprawdę interesująco.