11-20-2023, 08:54 PM
Witam wszystkich! Zastanawiam się, jakie oświetlenie będzie najlepsze do mojego salonu. Mam duże okna, ale po zmroku potrzebuję dodatkowego światła. Jakie lampy polecacie?
StaryWilkuu napisał(a):Zastanawiam się, jakie oświetlenie będzie najlepsze do mojego salonu.Myśląc długoterminowo, warto zainwestować w energooszczędne żarówki LED. Są one nieco droższe na początku, ale z czasem przynoszą oszczędności.
peter2k napisał(a):Widzę tam piękny kryształowy żyrandolOhh.. wydaje mi się trochę za ekstrawagancki
Światłowstręt napisał(a):Nie zapominajmy o lampach podłogowych!Tak, bo przecież to takie praktyczne... A może jeszcze świeczki? Haha.
StaryWilkuu napisał(a):Nie jestem pewien co do lamp podłogowych...Warto pamiętać, że odpowiednie oświetlenie to nie tylko kwestia estetyki, ale również funkcjonalności. Lampy podłogowe mogą być bardzo przydatne w miejscach wymagających dodatkowego światła.
peter2k napisał(a):Wyobraź sobie cichy wieczór... Siedzisz na kanapie z książką w ręce.Ohh.. To brzmi naprawdę relaksująco