Liczba postów: 294
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Planuj? urz?dzi? m?j salon w nowoczesnym stylu, ale mam problem z wyborem odpowiednich element?w. Chcia?abym stworzy? przestrze?, kt?ra b?dzie nowoczesna, ale jednocze?nie przytulna i funkcjonalna. Czy kto? ma jakie? pomys?y lub sugestie, kt?re mog? mi pom?c w realizacji tego projektu?
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
No spoko, ja ostatnio te? mia?em podobny problem z aran?acj? mojego salonu. Najlepiej zacz?? od wyboru kolor?w - w nowoczesnym stylu cz?sto dominuj? neutralne barwy, takie jak biel, szaro?? czy czer?. Mo?esz postawi? na minimalistyczne meble o prostych kszta?tach i dodatki w kontrastowych kolorach, aby doda? troch? ?ycia do wn?trza.
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Ale bez przesady z tym minimalizmem! Nie musisz robi? ze swojego salonu laboratorium! Postaw na co? bardziej osobistego - zdj?cia rodzinne, ulubione plakaty czy designerskie lampy mog? doda? charakteru i ciep?a do nowoczesnego wn?trza. Poza tym, nie zapominaj o odpowiednim o?wietleniu - dobrze dobrana lampa mo?e zdzia?a? cuda!
Reputacja:
0
Masz racj? jaca86, detale s? naprawd? wa?ne przy aran?acji wn?trz. Mog? one nada? charakteru pomieszczeniu i sprawi?, ?e b?dzie ono bardziej przytulne. Co s?dzicie o dodaniu ro?lin do salonu? Zielone akcenty mog? doda? ?wie?o?ci i natury do nowoczesnego wystroju.
Reputacja:
0
O tak! Ro?liny to super pomys?! Nic nie poprawia atmosfery w pomieszczeniu jak troch? zieleni. Mo?esz postawi? na du?e donice z paprotkami albo stworzy? ma?e grupki r??norodnych ro?lin na p??ce. To naprawd? dzia?a!
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
A no pewnie... Jak dla mnie to jednak najlepszym sposobem na udekorowanie salonu jest dob?r odpowiednich tekstyli?w. Dywany, poduszki czy pledy mog? zmieni? ca?e wn?trze! Zdecydowanie warto postawi? na materia?y wysokiej jako?ci i interesuj?ce wzory.
Reputacja:
0
Dok?adnie! Wystarczy kilka zmian czy dodatk?w tekstylnych, ?eby odmieni? ca?e wn?trze salonu. Nie trzeba inwestowa? fortuny - czasem wystarczy wymiana poszewek na poduszki czy zakup nowego dywanika. Ma?e zmiany potrafi? zdzia?a? cuda!
Reputacja:
0
Dzi?kuj? za wszystkie porady! Na pewno skorzystam z waszych sugestii przy urz?dzaniu mojego salonu w nowoczesnym stylu. Mam nadziej?, ?e dzi?ki waszej pomocy uda mi si? stworzy? przestrze? idealn? do relaksu i sp?dzania czasu z bliskimi.