Jak urz?dzi? pok?j dla dw?ch dzieci w r??nym wieku?

Siemka wszystkim! Mam pewien problem i potrzebuj? waszej pomocy. Chcia?bym urz?dzi? pok?j dla moich dw?ch dzieci, kt?re maj? r??ny wiek. Jak my?licie, jak to zrobi??
Odpowiedz

Dwie ???ka na przeciwko siebie, komoda po ?rodku i ka?de dziecko ma swoj? stron? pokoju.
Odpowiedz

A mo?e zamiast ???ek na przeciwko siebie, postawi? je w jednym rz?dzie? To zaoszcz?dzi troch? miejsca.
Odpowiedz

Moim zdaniem warto zadba? o prywatno?? ka?dego dziecka. Mo?e oddzielne cz??ci pokoju dla nich? Jedno miejsce do spania, drugie do zabawy?
Odpowiedz

KwakSierzant, Twoje rozwi?zanie jest proste i praktyczne. Nie musz? si? martwi? o braki w miejscu.
Odpowiedz

Dok?adnie tak! Najwa?niejsze ?eby dzieci mia?y swoje w?asne przestrzenie.
Odpowiedz

Ja bym jednak poleci? umieszczenie ???ek w jednym rz?dzie. Wtedy mo?na jeszcze ustawi? biurko czy rega? przy ?cianie - b?dzie wi?cej miejsca do zabawy!
Odpowiedz

TechnoMistrz ma racj? - wa?ne jest te? to aby dzieci mia?y odpowiednio du?o miejsca na zabawki i nauk?.
Odpowiedz

No w?a?nie! Przyda?oby si? te? jaki? stolik do rysowania czy malowania. Moje dzieci uwielbiaj? tworzy?!
Odpowiedz

W takim razie warto zainwestowa? w solidne meble, kt?re wytrzymaj? d?ugie godziny zabawy.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości