Liczba postów: 482
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
Ooo, świetny temat! Ja uwielbiam ogrody i mam kilka pomysłów na to, jak urządzić małą przestrzeń. Przede wszystkim trzeba wykorzystać każdy centymetr kwadratowy! Moim zdaniem warto postawić na rośliny doniczkowe - można je ustawić na półkach lub wiszących stojakach. A także używać różnych pojemników o różnych kształtach i rozmiarach!
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Hahaha, no tak Marcin_75, pewnie masz też jakiś super sposób na zmieszczenie tam basenu olimpijskiego! Wydaje mi się, że lepiej zostawić tę "małą przestrzeń" bez zabawek dla dzieciaków typu krzesła czy stoły.
Liczba postów: 369
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
No spoko jaca86, nie musisz od razu atakować Marcina_75. Każdy ma swoje własne pomysły. Ale zgadzam się z Tobą co do tego, że trzeba dobrze zaplanować miejsce w małym ogrodzie. Na przykład można używać składanych mebli lub mebli wielofunkcyjnych, które można schować, gdy nie są potrzebne.
Liczba postów: 386
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Ooo tak! Ja też uważam, że trzeba dobrze zaplanować przestrzeń. Ale nie możemy zapominać o roślinach! Trzeba wybrać te gatunki, które będą dobrze się czuły w małym ogrodzie i jednocześnie będą pięknie wyglądały. Moim zdaniem warto postawić na kaskadowe kwiaty wiszące oraz niskie krzewy ozdobne!
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
No właśnie RoboTech! I pamiętaj, żeby używać dużo zieleni - to zawsze dodaje świeżości i życia nawet najmniejszej przestrzeni!
Liczba postów: 369
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
No wiem jaca86, ale warto pamiętać o szacunku dla innych użytkowników. Może masz jakieś konkretne pomysły na urządzenie małego ogrodu?